Over mijHannekes Zeepschuurke

Welkom bij het Zeepschuurke, een cadeaushop voor groot en klein! In het Zeepschuurke worden producten op natuurlijke basis gemaakt om cadeau te geven of om gewoon lekker zelf te houden. Wat deze winkel speciaal maakt, is de eigenaar. Hanneke Schouten doet elke dag weer alles wat ze kan om jouw leven wat extra geur en kleur te geven. Dat doet zij door zelf zeepjes, melts, kaarten, sieraden en hebbedingetjes te maken. Deze zijn allemaal terug te vinden in het aanbod!

Hanneke Schouten

Omdat ik een arbeidsbeperking heb, heb ik altijd veel tijd gestoken in creatieve hobby’s. Op een dag kwam ik in een zeepwinkeltje, een hele leuke ervaring, want de geuren en kleuren in het winkeltje maakte mij blij. Omdat de eigenaar stopte met zeepjes maken heb ik spullen van haar overgenomen en ben ik zelf zeepjes gaan maken. Naast zeepjes maak ik ook melts, kaarten, sieraden en andere leuke producten.
Word jij ook blij van zelfgemaakte spullen en heerlijk ruikende producten? Kijk dan eens rond tussen het aanbod in het aanbod.Dingen om te weten

De zeepjes en melts die je bestelt worden berekend op gewicht. Makkelijk gezegd geldt hoe groter het aantal producten is dat besteld wordt, hoe hoger de korting is! Bij elk 4e zeepje of melt krijg je er daarom 1 gratis bij.
Ook kun je de producten goed gebruiken als leuke bedankjes. Hierbij kun je denken aan een natuurlijk zeepje voor een communie, afscheid, doop, geboorte of huwelijk. Gaat het om een andere gelegenheid, laat het mij gerust weten, ik denk heel graag mee!
Als laatste breng ik je graag op de hoogte van het volgende: de winkel wordt regelmatig aangevuld met nieuwe artikelen, dus houd de webshop goed in de gaten voor de leukste en nieuwste artikelen.